Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Atletický čtyřboj

20.06.2017 22:22

Úspěšné atletické závody pro gymnázium

Výborný úspěch zaznamenali studenti zdejšího gymnázia, když obsadili druhé a třetí místo na okresním kole atletického čtyřboje. Dne 6.6.2017 se ve Velkém Meziříčí závodilo za teplého počasí v kategorii staršího žactva. U chlapců se zúčastnilo celkem devět škol. Po nevydařeném začátku jsme se postupně dostávali do tempa a závěrečné disciplíny, především běh na 1000 m a skok vysoký, nás nakonec vytáhli na třetí místo (7039 bodů). U děvčat soutěžilo celkem pět družstev. Ve finále nakonec rozhodlo pouhých 33 bodů o tom, že naše dívky zůstaly na druhém místě (6702 bodů).  V jednotlivcích se nejlepším atletem čtyřboje stala Ivana Koktavá (2274 b.), mezi chlapci skončil na čtvrtém místě Jiří Kabrda (1946 b.).

Velkou pochvalu zaslouží všichni naši studenti za úspěšné a příkladné reprezentování našeho gymnázia: Vendula Fořtová, Nika Stalmachová, Tereza Mifková, Andrea Svobodová, Ivana Koktavá, Jiří Kabrda, Zdeněk Toman, Hynek Prokop, Zdeněk Kolář a Petr Smolík.

Podrobné informace a fotografie najdete na našich webových stránkách.

                                                                              Za PK TV Jan Illek

starší žákyně - výsledky

starší žáci - výsledky

foto 1              foto 2