Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Beseda o studiu na FEKT VUT v Brně

22.03.2011 09:34

Dne 4.3. 2011 proběhla se zájemci z vyšších ročníků beseda o studiu na Fakultě elektrotechniky a komunikačních technologií VUT v Brně. Vedl ji Jiří Wagner a prezentaci připravili studenti uvedené fakulty.

Fakulta má kromě oborů slaboproudé a silnoproudé elektrotechniky i mezioborové studium biomedicínské techniky a bioinformatiky.

Během studia mají studenti možnost získat Osvědčení o elektrotechnické kvalifikaci, Osvědčení o pedagogické praxi, Certifikát Microsoft nebo Osvědčení Cisco Academie. Část studia nebo praxe lze absolvovat na partnerských zahraničních univerzitách a ve firmách.

Pomoc ve studiu představují i aktivity poradkyně pro nové příležitosti a činnost Unie studentů.

Studentům středních škol fakulta nabízí témata seminárních prací vhodné do SOČ, vedená vysokoškolskými pedagogy a přednášky na populární témata z oblastí elektroniky a komunikačních technologií. Dále jim nabízí možnost absolvovat přípravné kurzy pro příjimací řízení z matematiky a fyziky.

 

Jiřina Jirků