Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Geologická olympiáda opět úspěšná

24.05.2021 07:57
Naši studenti v Geologické olympiádě
 
Naše škola od založení Geologické olympiády Masarykovou univerzitou před pěti lety zaznamenala v této soutěži  velké úspěchy. V letošním ročníku se v kategorii A / kvarta / zúčastnilo 5 studentek. Po absolvování školního kola  všechny postoupily do okresního kola, ve kterém se Karolína Cacková umístila na druhém místě a Jolana Janoušková na třetím místě. Michaela Kostková, Alžběta Kovácsová a Tereza Ptáčková se staly úspěšnými řešitelkami. Všech pět dívek  postoupilo i do krajského kola - v něm všechny získaly diplom úspěšného řešitele.
V kategorii B / vyšší ročníky / se již potřetí zúčastnila dvojice sextánů - Daniela Kostková a Milan Bělík. Milan byl ve všech třech kolech úspěšným řešitelem, Daniela navázala na své dřívější úspěchy a letos vyhrála nejprve okresní kolo a následně v krajském kole se umístila na 2. místě a postoupila do celostátního kola.
Všem studentům gratulujeme a  děkujeme za vzornou reprezentaci školy a Daniele přejeme hodně úspěchů v celostátním kole, které se koná v pátek 11. června v areálu Masarykovy univerzity v Brně.
 
Zdeněk Kubík