Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Jednání pedagogického sboru z 16.3.2020

16.03.2020 13:24

Vážení rodiče, vážení studenti,

na základě jednání pedagogické rady ze dne 16.3. 2020 bylo rozhodnuto následujícím způsobem:

 

  1. Provoz školy – budova zůstává nadále uzavřena pro žáky a veřejnost do doby odvolání karantény Vládou ČR. Platí omezený pohyb osob v rámci ČR a škola v souladu s nařízením nemůže dovolit vstup do budovy. Škola pracuje v omezeném režimu, kontaktovat lze jednotlivé osoby telefonicky nebo elektronicky.
  2. Šatní skříňky – po odvolání karantény umožníme rodičům postupné vyklízení skříněk. Bude upřesněno.
  3. Distanční výuka – třídní učitelé mají za úkol kontaktovat žáky a informovat je o dění ve škole. Od úterý 17.3 do 19. 3. 2020 bude probíhat pilotní ověřování systému na zadávání úkolů. Prosíme žáky, aby v případě výzvy ověřili funkcionalitu systému a komunikace. (Úlohy -fungují pouze ve webové aplikaci). Podrobné instrukce po jednání pedagogické rady 19.3.2020.
  4. Studijní materiály – v případě, že jsou umístěny v šatních skřínkách žáků, zajistí učitel příslušného předmětu. elektronickou verzi studijního materiálu. Budou-li zadávány úkoly žákům, bude to vždy z dostupných zdrojů.
  5. Doplnění kontaktů na rodiče – v elektronické evidenci žáků v systému Školy Online je uveden vždy elektronický kontakt na jednoho rodiče. Prosím o doplnění těchto kontaktů prostřednictvím třídních učitelů.

 

Děkujeme za pochopení. S přáním pevného zdraví    Libor Veselý, zástupce ředitele Gymnázium Bystřice n.P.