Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Mladí recitátoři

21.03.2018 07:11

Recitační soutěž

Dne 5. 3. se konalo školní kolo recitační soutěže pro studenty nižšího gymnázia. I přes nepříliš vysokou účast soutěžících se porotě, tvořené tentokrát nejen vyučujícími českého jazyka, ale i naším panem ředitelem, podařilo vybrat do obvodního kola schopné a nadané recitátorky – Annu Chudobovou z primy, Barboru Lipovskou ze sekundy, Moniku Trdou  a Báru Lorencovou z kvarty.

První tři jmenované studentky slavily úspěch i v kole obvodním, které se 6. 3. 2018 konalo v Domě dětí a mládeže v Bystřici n. P. Děvčatům se podařilo z prvních a druhých míst postoupit do okresního kola soutěže.

Okresní kolo se konalo v sále ZUŠ ve Žďáru nad Sázavou 15. 3. 2018. Všechny tři naše soutěžící se ve značné konkurenci recitátorů navštěvujících dramatické obory ZUŠ neztratily, všem jim děkujeme za vzornou reprezentaci školy. Nejvýraznějšího úspěchu z nich dosáhla Anna Chudobová, která z 1. místa postupuje do krajského kola této soutěže. I v něm přejeme Aničce mnoho úspěchů.

                                                                                                                          

                                                                   Za PK ČJL I. Prokůpková