Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Poznávací zájezd do Anglie s komentářem a obrázky

15.05.2014 11:00

Ve dnech 22. – 29. 4. 2014 se zájemci z řad studentů kvarty a vyššího gymnázia zúčastnili poznávacího zájezdu do Anglie.

Akce se zúčastnilo 43 studentů a 3 učitelé. Naším cílem se stala jižní Anglie. Mezi místa, která jsme navštívili, patří známý Stonehenge, přístav Plymouth, zřícenina hradu Tintagle Castle a Merlinova jeskyně a mnohá další místa.

Ubytování bylo zajištěno v hotelích F1 a po 3 noci také v hostitelských rodinách ve městě Plymouth, kde měli účastníci zájezdu možnost ochutnat anglickou stravu a pohovořit v jazyce anglickém. Poslední 2 dny byly věnovány Londýnu a jeho nejznámějším památkám.

Počasí po celou dobu přálo a díky porouchanému autobusu bylo možno vyzkoušet i jízdu anglickým autobusem, v Londýně pak dvoupatrovým double deckerem i metrem.

Nutno též vyzdvihnout schopnosti a znalosti průvodkyně. Nejen díky ní, ale i všem zúčastněným byl zájezd krásným a výjimečným zážitkem, pro mnohé zkušeností na celý život.

Účastnící druhého zájezdu v říjnu 2014 se mají opravdu na co těšit.

 

Přečtete si také hodnocení zájezdu velice pěknou a čtivou formou z pera Veroniky Synkové ze septimy. Zde ...

Fotogalerie: Poznávací zájezd do Anglie