Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Přijímací zkoušky - vyjádření ředitele v době mimořádných opatření

18.03.2020 09:25

Milí uchazeči o studium na bystřickém gymnáziu,

všichni jistě vnímáte, že situace v naší zemi, Evropě a téměř v celém světě je v souvislosti s šířícím se koronavirem velmi složitá. Jsme informováni o tom, jak se chovat k sobě navzájem i k svému vlastnímu zdraví. To je podstatné. Pro vás je však jedním z nejdůležitějších témat také otázka vašeho dalšího studia. Rozumím tomu a přestože dosud nemáme žádné konkrétní informace o termínu či způsobu konání přijímacích zkoušek, chtěl bych vás ubezpečit, že si celý náš kolektiv váží vašeho zájmu o studium na naší škole. Je to pro nás také zavazující , a proto uděláme vše potřebné, abyste od příštího školního roku mohli rozšířit řady našich žáků. Vaše přihlášky ke studiu jsme řádně zaregistrovali v centru CERMAT a budeme vás informovat o všech aktuálních otázkách. Sledujte proto prosím pravidelně naše webové stránky. Představu o formě přijímacích zkoušek jste si mohli udělat na našich tzv. „přijímačkách nanečisto“. Ti z vás, kteří se nemohli této akce zúčastnit , si mohou vzorové testy najít na www.cermat.cz. Doporučuji vám, abyste svědomitě přistupovali k úkolům, které vám zadávají vaši učitelé formou elektronické či jiné komunikace.

Věřím tomu, že si najdete dostatek času také na odpočinek a online komunikaci s kamarády, protože dobrá nálada a chuť do života jsou tím podstatným, co vám nemůže nikdo vzít. Přeji vám i vašim blízkým pevné zdraví a těším se na naši spolupráci.

PaedDr. Milan Hanák, ředitel Gymnázia Bystřice nad Pernštejnem