Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Třídní schůzky - 21. - 22.4. 2021

21.04.2021 15:00

Vážení rodiče, milí studenti

dovolujeme si Vám oznámit, že dne 21. 4. 2021 od 15.00 proběhnou třídní schůzky a konzultace s třídními učiteli. Vzhledem k okolnostem proběhnou schůzky opět v on-line prostředí MS Teams.

Formuláře k přihlašování obdržíte prostřednictvím Vašich účtů v prostředí Škola Online.

Harmonogram schůzek:

Třídních schůzek, resp. individuálních konzultací se můžete zúčastnit bez instalace aplikace Teams a bez přihlášení, stačí kliknout v přiložené tabulce na odkaz uvedený pod jménem třídy – viz přiložený odkaz na tabulku.

21.4.2021 od 15.00 začnou individuální konzultace s třídním učitelem. Prosíme Vás o rezervaci času schůzky. Prosím, abyste se připojovali ke schůzce v rezervovaném čase a popř. vyčkali v tzv. předsálí, než Vám bude umožněn vstup.

Prosíme všechny rodiče, aby se schůzek účastnili z vlastního zařízení (pokud je to možné) a zkontrolovali, zda na Vámi vybraném zařízení není připojeno Vaše dítě účtem Microsoft Office. Prosíme o odhlášení ze systému. Pokud by zůstal systém přihlášen účtem Vašeho dítěte, mohlo by dojít k tomu, že byste se schůzky účastnili pod jménem svého dítěte a přeskočili tzv. předsálí. Mohlo by pak například dojít k narušení již probíhající individuální konzultace. 

Ve čtvrtek 22.4. 2020 od 13.20 proběhnou individuální konzultace s učiteli odborných předmětů. V přiložené tabulce (odkaz níže) si zarezervujte termín a realizujte individuální hovor s učitelem.

Věřte, že bychom již rádi přivítali Vaše děti co nejdříve v lavicích a mohli se i s Vámi setkat osobně. Vypadá to, že se celá situace asi ještě protáhne. Na webových stránkách školy jsme zveřejnili informace o testování žáků. Jakmile dostaneme pokyny k možnému znovuzahájení prezenční výuky, budeme Vás neprodleně informovat.  

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.    

S pozdravem Libor Veselý, za vedení školy

 

Podrobný manuálTřídní schůzky - instrukce k připojení do online schůzek :: Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem (webnode.cz)