Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Zahájení školního roku 2023/24 - informace

04.09.2023 07:55

Informace před zahájením nového školního roku 

 

Nový školní rok 2023/24 začíná v pondělí 4.září 2023

Žáci se shromáždí v 7hodin 55 minut v kmenových třídách. Nově příchozí ročníky (prima +1.A) zavede do tříd služba z řad žáků, která se jich ujme hned u hlavního vchodu do školy. V prvních patnácti minutách přivítají své třídy třídní učitelé a proběhne zjištění přítomnosti či nepřítomnosti žáků. Nově nastupující žáky a žákyně mohou rodiče doprovodit do třídy a setrvat s nimi i během dalšího programu. Po úvodní prezenci se za doprovodu třídních učitelů přesunou všechny třídy do auly, kde proběhne slavnostní společné zahájení školního roku za přítomnosti zástupce města Bystřice nad Pernštejnem. Předpokládaný konec je  se závěrem první vyučovací hodiny , poté se žáci odeberou domů. 

Nově nastupující ročníky nepotřebují v tento první den ani přezůvky ani psací potřeby. Na druhý den už si však všichni přinesou přezůvky a visací zámek na šatní skříňku . 

2. den,5.září  

Ve třídě 1.A proběhne adaptační a seznamovací program pod vedením výchovné poradkyně a třídní učitelky, ostatní třídy budou mít čtyři třídnické hodiny. 

3. den,6. září 

V primě proběhne adaptační a seznamovací program pod vedením výchovné poradkyně a třídní učitelky,  třída 1.A bude mít čtyři třídnické hodiny, ostatní třídy – výuka dle platného rozvrhu. 

 
PaedDr. Milan Hanák
ředitel školy