Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Atletický čtyřboj - mladší žáci a žákyně

28.05.2023 13:24

Ve Žďáře nad Sázavou proběhla 25. května soutěž Atletický čtyřboj, které se zúčastnili i žáci náší školy. Mladé atletky a mladí atleti v kategorii mladší žáci předvedli výborné výkony a jejich pětičlenné družstvo v obou kategoriích obsadilo zaslouženě stupně vítězů.

 Mladší žákyně ve složení Světlana Horáková, Klára Kašubová, Hana Prášková, Nela Švestková, Natálie Priesnitzová získali 3. místo. Ocenění si zaslouží především výborný výkon Světlany, která byla svými výkony druhá nejlepší atletka z 55 soutěžících a také o rok mladší Klára, která byla 13. místě.  

Mladší žáci byli o stupínek lepší a obsadili krásné 2. místo. Družstvo chlapců soutěžilo ve složení Josef Dufek, Jakub Koudelka, Tomáš Janík, Pavel Kabrda, Arman Brinda. V jednotlivcích si nejlépe vedl Josef, který skončil na celkovém 3. místě ze 48 atletů a Jakub, kterému výsledné body vynesly 4. místo.

V přiložených souborech je možné nahlédnout na jednotlivé výkony a disciplíny soutěžích.

Perfektní výkony, gratulujeme.

Výsledky dívky

Výsledky chlapci

Jednotlivé výsledky - dívky

Jednotlivé výsledky - chlapci