Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Atletický čtyřboj starší žáci/žákyně

30.05.2023 11:14

Dne 23.5. se ve Velkém Meziříčí konaly další atletické závody, kterých se zúčastnila i naše škola a to v kategorii starších žáků a žákyň.

Každý žák závodil ve čtyřech disciplínách: ve sprintu, vytrvalosti, ve skoku vysokém či do dálky a ve vrhu koulí nebo hodu míčkem.

Naši žáci ve složení Jakub Kopřiva, Josef Bartoň, Vítek Petr, Jan Malaska a Tomáš Navrátil vybojovali ve velké konkurenci zlatou medaili a postupují do krajského kola, které se koná 7.6. v Třebíči.

Velké ocenění patří Jakubu Kopřivovi, který se jako jednotlivec umístil na druhém místě. Velmi těsně uniklo třetí místo Josefu Bartoňovi a na 12.místě se umístil Jan Malaska z celkového počtu 45 závodníků.

Ze starších žákyň naši školu reprezentovaly Elen Buchtová, Alena Koukolová, Sofie Laura Karafiátová a Klára Škutchanová. I když se našim děvčatům nepodařilo obsadit stupně vítězů, jelikož byly pouze čtyřčlenným týmem, byla pro ně tato soutěž velkou zkušeností a jistě další výzvou pro zdolávání svých osobních limitů.

Všem žákům děkujeme za reprezentaci školy a chlapcům přejeme mnoho sil a štěstí v krajském kole.

Na podrobnější výsledky můžete nahlédnout v přílohách.

                                                                                                                                                                  PK TV

Atletický čtyřboj.docx

Atl_ctyrboj_st_zaci.xlsx

Atl_ctyrboj_st_zakyne.xlsx