Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Geologická olympiáda

16.04.2023 20:29

V letošním školním roce se tradičně naši studenti zúčastnili obou kategorií Geologické olympiády. V kategorii A /ZŠ a nižší gymnázia/ studenti kvarty Barbora Bělíková, Elen Buchtová, Josef Bartoň, Barbora Benešová a Vítek Petr prošli úspěšně školním kolem, které se konalo v průběhu vyučování on line formou, kdy v testu vybírali ze tří uvedených možností jednu správnou. Všichni postoupili do okresního kola, které se konalo podobným způsobem, ale v testu už museli doplnit odpověď. Vítek Petr postoupil do krajského kola – v Muzeu Vysočiny v Jihlavě vybojoval hezké 7. místo.

Do kategorie B /studenti vyššího gymnázia/ se přihlásili tři studenti: Alžběta Kovácsová ze sexty a Milan Bělík s Danielou Kostkovou  z oktávy. Oba maturanti postoupili do krajského kola, Milan Bělík obsadil 5.místo a Daniela Kostková stejně jako loni v Jihlavě vyhrála a postoupila do celostátního kola.

RNDr. Zdeněk Kubík

Geologická olympiáda