Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Informace o zveřejnění výsledků přijímacího řízení k osmiletému studiu

16.06.2020 18:56

Vážení zákonní zástupci, milí uchazeči o studium,

dnes jsme obdrželi z Cermatu výsledky přijímací zkoušky v řádném termínu a vy netrpělivě očekáváte jejich zveřejnění tak, jak bylo avizováno v předchozích pokynech. V jedné ze čtyř skupin však došlo při přijímací zkoušce z českého jazyka k incidentu, který si vyžádal nové postupy při řešení celého přijímacího řízení. Jedné skupině uchazečů, která byla poškozena časovou dotací, je dána z rozhodnutí MŠMT a Cermatu možnost vykonat zkoušku v náhradním termínu (jak z českého jazyka, tak z matematiky). Do té doby však musíme držet neobsazená místa pro tyto dotčené studenty a stanovit celkové pořadí až po vyhodnocení náhradního termínu, který proběhne 23.6. 2020. Bez záruky předpokládáme , že konečné informace obdržíme kolem 25.6. a budeme moci zveřejnit zbytek tabulky. V současné chvíli jsme uveřejnili pouze uchazeče, kteří se umístili na předních pozicích a jejich přijetí není ničím ohroženo. Tito mohou přinést zápisový lístek v dříve stanoveném termínu – v následujících pěti pracovních dnech. Ostatní musejí , bohužel, počkat na konečné rozhodnutí a teprve potom jim poběží pětidenní lhůta na odevzdání zápisového lístku.

Děkuji Vám za pochopení této nelehké situace, která je obtížná především pro Vaše dítě, pro Vás samotné a zcela jistě i pro nás.

S pozdravem

Milan Hanák

V Bystřici n. P., 16.6.2020