Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Jak jsme slavili

05.10.2023 07:42

     Ve dnech 29. a 30. 9. 2023 se na naší škole konaly oslavy 70. výročí jejího založení. Vedení školy, pedagogický sbor i studenti, ti všíchni se pečlivě věnovali přípravám Dne otevřených dveří. Návštěvníci si v každé třídě, na chodbách, v odborných učebnách mohli prohlédnout ( i vyzkoušet ) různé tematicky zaměřené aktivity - chemické a fyzikální pokusy, dějepisné, zeměpisné, přírodovědné kvízy, hrátky s češtinou, prezentace exkurzí. Bývalé studenty, ale i všechny ostatní velmi zaujala výstava tabel v aule, líbily se i obrazy PhDr. P. Čermáka, fotografie Mgr. D. Veselého i všechny na chodbách vystavené výtvarné práce studentů. K příjemné atmosféře ještě přispělo občerstvení připravené v jídelně školy i před školou.  

    Zcela pozitivní ohlasy všech zúčastněných nás přesvědčily, že naši studenti jsou vstřícní, šikovní, komunikativní a dokážou svou školu úspěšně prezentovat.

    Rovněž velmi milé bylo setkání absolventů gymnázia konané 30. 9. 2023 v KD. Lidsky příjemný proslov pana ředitele PaedDr. M. Hanáka a zdařilé vystoupení současných i bývalých studentů všem evokovaly a zpříjemnily vzpomínky na krásná studentská léta.

    pedagogický sbor

Jak jsme slavili