Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Přijímačky nanečisto

21.02.2011 12:16

 Ve čtvrtek dne 3.2.2011 se v odpoledních hodinách na gymnáziu v Bystřici nad Pernštejnem uskutečnila akce s názvem „PŘIJÍMAČKY NANEČISTO“.

                Na žáky z 5. A 9. tříd zde čekali zkušení vyučující, kteří pro potenciální uchazeče o studium na naší škole připravili zadání z českého jazyka a matematiky.

                Zájem ze strany žáků o netradiční odpolední setkání předčil naše očekávání a mile nás překvapil. Žáci si mohli nanečisto a bez stresu vyzkoušet, s jakým úspěchem by zvládli překonání první velké překážky ve svém životě. Díky profesionálnímu přístupu všech našich učitelů se budoucí studenti bez obav pustili do práce a po skončení s učiteli provedli kontrolu a rozbor.

                I samotní vyučující tuto akci hodnotili pozitivně, ocenili zodpovědný přístup žáků k přípravě na přijímací zkoušky. Snad i uchazeči o studium odcházeli z naší školy s dobrými pocity a přesvědčením, že v dubnu hravě zvládnou všechny nástrahy přijímacího řízení.

                Na naše budoucí studenty se těšíme a ještě nabízíme jednu možnost setkání v příjemném prostředí naší školy – a to v pondělí 28.2. 2011 v rámci DNE OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. Kromě prohlídky moderního interiéru budovy se mohou návštěvníci zapojit i do projektové výuky s názvem : PUTOVÁNÍ ZA VZDĚLÁNÍM. Všichni jsou srdečně zváni.

                                                                                                                             H.Borková