Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Vítězství v okresním kole Archimédiády

26.05.2015 12:54

Vítězství  v okresním kole Archimédiády

Velkého úspěchu dosáhla studentka naší školy Vendula Fořtová v okresním kole fyzikální olympiády Archimédiáda. Ve čtvrtek 21. května se sjeli do Žďáru nad Sázavou úspěšní řešitelé školního kola FO v kategorii G, která je určená pro žáky 7. roč. ZŠ a sekund víceletých gymnázií. Naši školu reprezentovali dva studenti sekundy – Vendula Fořtová a Lukáš Coural. Obrovská gratulace patří Vendule Fořtové, která s výrazným bodovým náskokem nad všemi účastníky zvítězila. Lukáš Coural se také neztratil, obsadil pěkné 13. místo z celkového počtu 33 soutěžících.

Oběma studentům gratulujeme a přejeme hodně podobných  úspěchů v dalších soutěžích.

Nedávný úspěch Honzy Juračky, který také získal  1. místo v okresním kole FO v kategorii E, 4. místo Jiřího Lukáče v kategorii E a nyní 1. místo Venduly  Fořtové v kategorii G nás velmi potěšilo a inspirovalo pro další práci s žáky, kteří jsou technicky nadaní a chtějí se prosadit.

                                                                                                                             Předmětová komise MF