Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem

Nádražní 760
Bystřice nad Pernštejnem
593 01
Tel: 566 552 920/921
Datová schránka: ervnrrg

podatelna@gybnp.cz



reditel@gybnp.cz

    Činnost stránek ukončena

Navštivte nové stránky školy
  

 

 

Chcete vědět, jak to u nás doopravdy chodí?

 @gybnp_official | Linktree

Instagram Logo Photo - Free image on Pixabay   File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons   Youtube Logo Images – Browse 14,027 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Vyhlášení soutěže o nové logo

02.05.2023 09:45

Je to tady. GYBNP má nové logo! 

Naše porota rozhodla o nové podobě loga Gymnázia Bystřice nad Pernštejnem. Při rozhodování jsme si zároveň prošli zajímavou cestou a ujasnili si, kam má naše značka směřovat. Původní záměr zobrazit pouze počáteční písmena GYBNP jsme nakonec přehodnotili a zjistili jsme, že je pro nás důležitá také historie a tradice v podobě zubra, kterého si s Bystřicí všichni spojujeme. Logo je moderní, jednoduché a barvy, které na naší škole tolik milujeme, můžeme střídat podle situace. Tím byl splněn požadavek na barvy, které se u nás mění podle pater.

Co nás však těší nejvíce je autorka vítězného loga, Lucie Lorencová, naše absolventka. Tím se naše nové logo stává ještě mnohem osobnější záležitostí, než bychom si mohli přát. Lucka přihlásila do soutěže hned 3 návrhy, které měly obrovskou kvalitu a ihned si získala pozornost naší poroty. Gratulujeme vítězce a děkujeme všem zúčastněným za jejich krásné návrhy. Logo můžete vidět v nejbližších dnech na našich sociálních sítích a v našich příspěvcích.

Veřejnou informaci o dalších oceněných naleznete v dokumentu níže.

logo školy_vyhlášení výsledků.docx (31922)